Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Star gazetesinde Nuh Albayrak imzalı 'Diyanet bu yüzden hedef oldu' başlıklı haberde adı geçen isimlerden Mustafa Özcan'ın avukatı Nazif Aktaş, "Müvekkilim sayın Mustafa Özcan'a iftira ve hakaret edilmek suretiyle kişilik hakları ihlal edilmiştir." dedi.


Aktaş, "Müvekkilim Mustafa Özcan'ın, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Mehmet Görmez ile görüştüğü ve kendisinden bir 3. şahsın tayininin yapılmaması için talepte bulunduğu şeklinde, tiyatroculara taş çıkartacak mizansen bir senaryo ile müvekkilim Mustafa Özcan'a yönelik iftira niteliğinde bir kısım iddia ve isnatlarda bulunulmuştur." ifadelerini kullandı.

Avukat Aktaş, noter aracılığı ile tekzip ve düzeltme metninde şunları kaydetti; "Müvekkilim Mustafa Özcan ile ilgili yayındaki tüm iddialar gerçek dışıdır ve iftiradır. Müvekkilim ne böyle bir görüşme yapmış, ne Diyanet İşleri Başkanından herhangi bir kimsenin tayininin yapılması ya da engellenmesi için bir talepte bulunmuş, ne de Diyanet İşleri Başkanı sayın Görmez Hoca'dan yazıdaki cevaplar verilmiştir. Bu iddialar külliyen iftiradır.

Müvekkilim Mustafa Özcan, emekli bir devlet memuru olup, meslek hayatı boyunca ve halen yürütmekte olduğu işlerinde, devletine ve milletine sadakatten ayrılmamış, yasalara aykırı hiçbir faaliyet veya oluşumun içinde bulunmamıştır.

Star Gazetesi ve sayın Nuh Albayrak, herhangi bir araştırmaya dayanmaksızın ve objektif habercilikten uzak, bir yerlerden servis edildiği açık kötü bir senaryoyu haber yapmışlardır. Star Gazetesi, müvekkilim Mustafa Özcan hakkında daha önce de hiçbir bilgi ve belgeye dayanmayan gerçek dışı ve maksatlı haberler yaparak müvekkil aleyhinde yayın yapmayı alışkanlık haline getirmiştir. Tüm gayesi Hak ve Hakikatin savunucusu olan masum ve vatanını seven insanlar, bu tür çamurların kendi üzerlerinde kalmayacağına, müfterilerin de gerçek Adalet ve tarih karşısında bu iftiralarının hesabının sorulacağına olan inançları tamdır. Yayınlara karşı yasal tüm hakların kullanılacağını bildirir, Kamuoyunun doğru bilgilenmesi için saygıyla arz ederim."

Editör: TE Bilisim