Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
 MHP Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından dün akşam 'Sevdamız Marmaris' adlı birlik ve beraberlik gecesi düzenledi. Gecede mehteran takımı gösterisinin ardından MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural yaptığı konuşmada hükümete yüklendi. Vural, Silopi'de gümrük binasındaki Atatürk ve Türk bayrağının problem olmasın diye indirildiğini iddia etti.

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan da 'Türkiyem Türküsü' ile başladığı konserinde hükümetin yaptığı açılımları eleştirdi. Bu memlekette hiçbir zaman Yörük olduğunu söyleme ihtiyacı hissetmediğini belirten Yıldızdoğan “Ona açılım, buna açılım, şuna açılım. Allah canımı alsın geceleri uykularım kaçtı. Niye derseniz; Başbakanımız bir de Yörüklere açılım derse biz sokağa çıkamayız utancımızdan.” dedi. Sanatçı “Yörüklerden çok iyi sosyal demokrat olur. Liberaller çıkar. Milliyetçiler çıkar. Demokratlar çıkar. Muhafazakarlar çıkar. Çok güzel Türk milliyetçisi çıkar ama Yörüklerden asla ve asla vatan haini çıkmaz.” diye konuştu.

Sevdamız Marmaris adlı gece için Beldibi Amfi Tiyatrosu'na gelen binlerce kişi gece boyu Mustafa Yıldızdoğan’ın seslendirdiği türkülere eşlik etti. 

MUSTAFA YILDIZDOĞAN GENÇLERE NE MESAJ GÖNDERDİ?

Editör: TE Bilisim