Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Beyoğlu’nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan müzisyen Değer Deniz’in, müzisyenliğinin yanında masaj terapi danışmanlığı da yaptığı öğrenildi. Kapıda herhangi bir zorlama izi bulunmadığı belirtilirken cinayetin tanıdık biri tarafından işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay, Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak'ta 3 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Ablası Değer Deniz'den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, dün akşam saat 21.00 sıralarında çilingir yardımıyla girdiği evde ablasını, koridorda elleri bağlı öldürülmüş buldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde başlatılan soruşturma kapsamında ekipler, kadının çanta kordonu ile boğularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de evde parmak izi çalışması yaptı.

Komşularının ve tanıyan kişilerin ifadelerine başvuran polis, genç kadının müzisyenlik dışında masaj terapi danışmanlığı yaptığı bilgisine ulaştı. Genç kadının, en son görüştüğü kişi ya da kişileri araştıran polis, evde yaptıkları incelemede dış kapıda herhangi bir zorlama izine ya da ev içinde herhangi bir dağınıklığa rastlamadı.

Cinayetle ilgili somut veriler elde etmek amacıyla yakın çevredeki kamera görüntülerini toplayan polis, kapıda zorlama olmamasının, cinayetin tanıdık biri tarafından işlendiği ihtimalini kuvvetlendirdiğini belirtti.

Editör: TE Bilisim