Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Ankara polisi, yeni yılın ilk saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 20 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 ay süren istihbarı çalışmanın ardından harekete geçti. Doğu illerinde ve İstanbul’dan getirilen uyuşturucunun Çankaya, Yenimahalle ve Altındağ ilçelerinde elden çıkarıldığını tespit eden ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, daha önceden belirlenen 10 ayrı adrese yılbaşı gecesi operasyon düzenledi. Operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 500 bin lira olan 100 bin 600 gram kubar esrar ile 2 bin 300 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan 16’sı tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 4 zanlı ise serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim