Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Merhum Başbakan Necmettin Erbakan, vefatının 4. yılında mezarı başında anıldı. Tuzla Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları üyeleri, programa katılan vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram etti. Ahi Evran İmam Hatip Lisesi öğrencileri anma töreninde Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Necmettin Erbakan, Merkezefendi Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Sabah saatlerinden itibaren mezarlığa gelen sevenleri Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Tuzla SP Kadın Kolları üyeleri programa katılan vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram etti.Mezarlığa gelen vatandaşlar Ahi Evran İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti. Kabri başında duan eden Ahi Evran İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mustafa Öztürk, “Necmettin Erbakan hocamız bugün Türkiye’ye çok şeylerde bulundu. Her şeyi yapmaya çalıştı Allah razı olsun ondan. “ dedi.

Ahi Evran İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Kalkan da, “Bugün vefat etmiş olan günümüzün profesörlerinden Necmettin Erbakan bize yaptıkları ve bugüne kadar getirmiş olduğu teknoloji halen kullanılmakta ve davam etmektedir. Onun için buralara geldik ve dualar ettik. Arkadaşlarımızla beraber niyazlarda bulunduk. Ondan Allah razı olsun. Her zaman ve her yerde doğru yolda olma çabaları sarf ettiler.” açıklamasını yaptı.

Necmettin Erbakan’ın Başbakanlık döneminde evrak işlerine baktığını söyleyen Şaban Koca ismindeki vatandaş ise, “Hocamıza Allah rahmet eylesin! Allah cenneti nasip etsin toprağı bol olsun! Benim çok değerli bir hocamdı.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim