Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Atom atsalar bile, yaradanı kim terkler? 
Ama ne var ki böyle ürüyecek köpekler. 
Sen şehit oldun yiğit, onlar GEBERECEKLER!...

Umarız haber doğru değildir. Ancak gün geçtikçe ümitler azalıyor.

Geçtiğimiz günlerde Tunceli yolunda aracı kurşunlanarak yakıldıktan sonra PKK terör örgütü mensupları tarafından kaçırıldığı bildirilen öğretmen Necmettin Yılmazı'ın teröristler tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Resmi kanallardan henüz bir doğrulama gelmezken açıklama örgüte yakın haber sitelerinde yayınlandı.

Örgüte yakın bir site habere göre PKK' terör örgütünün silahlı yapılanması olarak bilinen HPG, Tunceli - Pülümür Karayolu'nda aracı yakılan ve uzun süredir haber alınamayan 23 yaşındaki öğretmen hakkında açıklama yaptı.


Urfa Siverek'de Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli - Pülümür karayolunda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yolu kesilerek aracı ateşe verilmişti.


Kendisinden 4 gündür haber alınamayan Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz, Tunceli İnsan Hakları Derneği (İHD) Şubesi’ne başvurarak, oğlunun bulunmasını istemişti.


Terör örgütü PKK'nın silahlı yapılanması HPG'nin şu açıklamayı yaptığı sitenin haberinde yer aldı: "Dersim’de gerilla güçlerimizin yerlerini ve hareket tarzlarını ihbar eden ve düşman ile işbirliği içinde olan Necmettin Yılmaz isimli şahıs 16 Haziran günü Dersim’e bağlı Zaxge köyü yakınlarında cezalandırılmıştır" açıklamasında bulundu.


Öğretmenin akıbeti ile ilgili resmi kurumlarca bir açıklama yapılmazken terör örgütünün iddiaları ise doğrulanmadı.

Son Dakika:

Tunceli'de teröristler tarafından kaçırılan 5 gün işkence edilen daha sonra yakılarak can veren, Türk Eğitim Sen üyesi 23 Yaşında ki Ülkücü Öğretmenimiz NECMETTİN YILMAZ, ŞEHİT düşmüştür. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun...

İsmâil Koncuk

Türkiye Kamu - Sen Genel Başkanı

(Kaynak: Öğretmenler Sitesi)

Editör: TE Bilisim