Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
 Sosyal Medya sitesi twitter üzerinden MHP ve MHP'lilere karşı sert eleştirilerde bulunan sanatçı Nihat Doğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye methiyeler düzdüğü ortaya çıktı.
Akşam gazetesinin haberine göre; Doğan, twitter hesabından ATA isimli bir grubun MHP'nin sosyal medya ayağını oluşturduğunu yazdı. Bunun üzerine MHP Genel Merkezinde bulunan Çağrı Merkezinden Doğan aranarak, bu bilginin doğru olmadığı belirtildi ve düzeltilmesi istendi.

"DEVLET BEY'İN ARKASINDA OLDUM"

MHP'den aranması Nihat Doğan'ı şaşırtırken, Bahçeli'ye sıraladığı övgüler MHP'lileri de çok şaşırttı. Telefon görüşmesinde Doğan, Bahçeli'nin demokrasiye olan inancını, provokasyonlara karşı tavrını, ülkenin iç savaşa sürüklenmemesi için gösterdiği çabayı benimsediğini ifade ederek, "Devlet Bey'in sonuna kadar arkasında oldum" diyor.

"ALLAH BAHÇELİ'DEN RAZI OLSUN"

Bahçeli'nin MHP'nin başında olmasının, ülkeyi geri dönüşü olmayan bir yola girmesini önlediğini kaydeden Nihat Doğan, MHP ve MHP'lilerle hiçbir husumetinin olmadığının altını çiziyor. Doğan'ın "Çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Allah Devlet Bey'den razı olsun. Ülkü ocaklarını sokağa dökmedi." ifadeleri dikkat çekiyor.

PKK'ya mermi atmış, mermi yemiş bir insan olduğunu belirten Doğan görüşmede, "8 ay boyunca PKK'lılarla savaşmış bir insanım. Bayrağa benim gibi bağlı Kürt olsunlar. Biz, kendi partimizden insanların tepkisine karşı Devlet Bey'in arkasında olduk" diyor.

Editör: TE Bilisim