Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Bursa Nilüfer Bademli Koleji öğrenci ve velileri sosyal sorumluluk çerçevesinde Büyükorhan Kınık İlköğretim Okulu öğrencilerine hediye verdi.

    Nilüfer Bademli Koleji öğrenci ve velileri, sosyal sorumluluk ve toplum hizmetlerine verdiği önem çerçevesinde, Dağ-Der Yardımlaşma ve Kültür Merkezi ve Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Kınık İlköğretim Okulu'na yardımda bulundu.

    Bademli Koleji tarafından öğrencilerinin yardımlaşma duygusunu artırmak ve pekiştirmek amacıyla yaklaşık bir ay önce başlatılan kampanya ile Bursa’da yardıma ihtiyacı olan öğrenciler sevindirilmeye çalışılıyor. Öğrenciler, arkadaşlarına hediye ve yardımlar götürebilmek için adeta bir biri ile yarıştı. Toplanan oyuncak, kitap, kırtasiye ve kıyafet malzemeleri en kısa sürede yerine ulaştırıldı.

    Arkadaşlarına karne hediyesi olarak tüm öğrenci ve velilerin selamı ile hediyelerini götüren okulun temsilcisi 4-A sınıfı öğrencileri, Büyükorhan ilçesi Kınık Beldesi okulu öğrencilerine hediyeleri dağıttı.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Bektaş ile Kınık Belediye Başkanı Osman Şahin’in de katıldığı törende hediyeler dağıtıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin karşılıklı mutluluğu gözlerden kaçmadı.

    350 ÖĞRENCİ KARNE ÖNCESİ SEVİNDİ

    Bursa Nilüfer Bademli Koleji İsmail İnan, Bursa’da özellikle dağ köylerinde yardıma ihtiyacı olan çok aileni olduğuna dikkat çekerek, “Bu farkındalığımızı öğrenci ve velilerimizle paylaştık. Kısa zamanda inanılmaz ve göz yaşartan hediyeleri topladık. Tatil başlamadan ihtiyaçları yerine teslim ettik. 350 kişilik ve taşımalı sistemle eğitime devam eden okulda daha önce hiç böyle bir organizasyonla karşılaşmayan çocukların gözlerindeki sevinç, bizlere tüm yapılanlara değdiğinin göstergesiydi.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim