ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, tatile giren çocukların boş zamanlarını farklı aktivitelerle değerlendirmeleri için öğrencilere karne hediyesi verdi. İlköğretim çağındaki öğrenciler, Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki tesislerden tatil süresince ücretsiz yararlanmaya devam ediyor. Öğrencilere ayrıca buz pateni pistinde ücretsiz buz pateni dersi veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu karne hediyesi, Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki aktivitelerin pek çoğunu kapsıyor. Yarı yıl tatili boyunca ilköğretim çağındaki çocuklar Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki Hayvanat Bahçesi ve Spor Tesislerinden ücretsiz yararlanma şansına sahip oldular. Buz pistinde çocuklar için ayrıca ücretsiz olarak 'Kış Okulu Buz Pateni Kursu' açıldı. Kursa öğrencilerin ilgisi büyüktü.

Buz Pateni Sorumlusu Özgür Sinopluoğlu, her gün 14.00 ile 17.00 saatleri arasında buz pistini öğrencilerin ücretsiz kullanabildiklerini ve paten kursu da alabildiklerini söyledi. Buz pisti eğitimcilerinden Servet Özdemir ise öğrencilerden büyük ilgi gördüklerini belirterek, her gün ortalama 300 kişiye eğitim verdiklerini kaydetti. Harikalar Diyarı'ndaki tesisler ve buz pistinden ücretsiz yararlanan öğrenciler ve aileleri de kendilerine sağlanan bu imkandan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim