Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 13 gün süren sokağa çıkma yasağında çatışmalardan dolaylı 4 mahallede zarar gören ev ve iş yerleri yaralarını sarmaya çalıştı. Polis ekipleri de valilik talimatıyla Çağ çağ caddesi üzerinde bulunan bir kepçeyi kaldırdı.

Nusaybin ilçesinde çatışmalar nedeniyle birçok sokak ve caddede bulunan ev ve iş yerleri harabeye döndü. Polis ekipleri valilik talimatıyla çağ çağ caddesi üzerinde barikat bulunan bazı barikat araçları kaldırdı. Nusaybin Lisesi önünde bulunan ve yolun yarısını kapatan barikat ise polis ekipleri tarafından iş makineleri yardımıyla kaldırıldı. Barikat araçların kaldırılması sırasında polis özel harekat zırhlı araçları geniş güvenlik önlemleri aldı.

MARSU su arıza ekipleri ve DEDAŞ kipleri de sokak ve caddelerde arıza yapım çalışmalarına devam etti. O bölgelerde Telekom’a ait telefon kabinleri kullanılamaz hale gelirken, internet ve telefonların 20 gündür çalışmadığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim