Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
 MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, 80 öncesi milliyetçi hareketin toplum nezdindeki karşılığının artmasının birilerini rahatsız ettiğini belirterek, “12 Eylül darbesi, milliyetçi ve ülkücü harekete yapılmıştır dedi.

‘MHP 2. Kanaat Önderleri Buluşması’, parti genel merkezinde yoğun katılım ile gerçekleşti. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, parti duayenleri ve çok sayıda partili katıldı. 

DIŞARIDAN DÜĞMEYE BASILDI

Burada bir konuşma gerçekleştiren Şefkat Çetin, “Anadolu’nun bağrından kopan bu hareketin 80 öncesi Türk milleti tarafından genel kabul görme oranı yükseldiği an dışarıdan düğmeye basıldı. Hepimiz bildiği gibi şeytanın aklına gelmeyecek provokasyonlar yapıldı ve peşinden 12 Eylül darbesi yapıldı. 12 Eylül darbesi, milliyetçi ve ülkücü harekete yapılmıştır. Ülkücü hareketi devre dışı bırakmak için yapılmıştır. Başka hiç bir kimseye yapılmamıştır” diye konuştu. 

VEBALİNİ KİMSE KİMSEYE YÜKLEMESİN

1 Kasım seçimlerine ilişkin açıklamalarda da bulunan Çetin, “İstiklal Savaşı’nda atılan her kurşun kadar, bugün ülkemizde bir oy o kadar değerlidir. Elde edeceğimiz her oy ülkemize yönelik bölünme, parçalanma stratejisini uygulayan bu zihniyeti durdurma noktasında bir kurşun kadar önemlidir. Şakası yok. Sandık gücü ile anayasa değişecek, iki dilli iki toplumlu bir yapı olacak. Birleşik Kürdistan’ın sınırları içinde kalan bir bölgemiz oraya dahil edilecek. Emperyalist güçlerin enerji koridoru dediği Akdeniz’e açılan Birleşik Kürdistan programı uygulanacak. Büyük Ortadoğu’nun stratejisi bu. Bu iktidar sandıktan bu gücü elde ettiği anda ondan sonrasının vebalini kimse kimseye yüklemesin” şeklinde konuştu.  

TÜRK MİLLETİNİN SİZE İHTİYACI VAR

Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ise katılımcılara seslenerek, “En büyük gücümüz insan gücü. Bizlerle birlikte olun. Size ihtiyacımız var, size Türk milletinin ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim