Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları, İlçe binası önünde kurban kesilerek, seçime 5 gün kala büyük bir katılım ile karşılandı.
Yavuzeli ilçesine bağlı Ballık Mahallesindeki Ali Yılmaz, Mehmet Yılmaz, Mehmet Şahin, Ahmet Görücü, Dede Aytekin, Dedo Aytekin ve Seydi Sönmez aileleri Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.
Yavuzeli ziyaretine MHP Gaziantep Milletvekili adaylarından Prof. Dr Ümit Özdağve Fevzi Koçoğlu katıldı. Milletvekili adayları İlçe Başkanlığı ziyaretlerinde kendilerini bu anlamlı katılım ile karşıladıkları için teşekkür ederken, Partiye katılanlara 3 hilal rozetlerini taktıktan sonra ülkeye ve İlçeye hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. MHP Gaziantep Milletvekili adayları ve beraberindeki heyet Yavuzeli İlçe esnafını tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve halkın sorunları konusunda notlar alındı.
Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili adayları ziyaret esnasında Ak Parti ve CHP İlçe Teşkilatlarını da ziyaret ettikten sonra Gaziantep il merkezine gitmek üzere ayrıldı.
Editör: TE Bilisim