MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 Dün sabah saatlerinde Denizli'ye geleN BBP lideri Mustafa Destici MHP'den ittifak teklifi gelmesi halinde bunu ilgili mercilerde istişare edeceklerini söyledi.
Mustafa Destici, dün sabah saatlerinde Denizli'ye gelerek partilileri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Ülkenin terör ve her geçen gün kötüye giden ekonomik koşullar altında seçime gittiğini belirtti. Artık milletin de uyanması gerektiğini söyledi. Sitem etti. Destici, “Bu seçimler çok önemli. Kendi ve parti çıkarını kenara koyup milletin çıkarını öne koymayan meclisteki partilere oy vermeye bu millet devam edecekse versin. Keyifleri bilir. Ben de, 'Bana ne o zaman' derim. Oy vermeye devam ederlerse bunun bedelini halk öder. Meclis hâlâ AKP, CHP, MHP ve HDP'den oluşacaksa, Meclis dışında yıllardır tertemiz kalan BBP'yi değil de bu problemlerin kaynağı olan bu siyasi partileri seçecekse seçsin. Millet de uyanmalı artık. Meclis'tekilerden daha fazla artık millet de sorumlu. Millet de parti taassubundan kurtulacak. Takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçilmelidir.” dedi.  

ŞU ANA KADAR İTTİFAK TEKLİFİ YOK

7 Haziran seçimlerinde ittifak yaptıkları Saadet Partisi'nin bu seçim öncesi AK Parti ile flört ettiğini ve ittifak görüşmelerini sürdürdüğünü anlattı. Destici, “Saadet Partisi ve AKP'nin söz konusu ittifakı ile ilgili gelişmeleri biz de takip ediyoruz. Saadet Partisi'nin genel başkanı ve diğer yöneticileri ile zaman zaman görüşüyoruz. Onlar da bu tip bir görüşme içinde olduklarını söylediler. Ancak görüşmeler henüz netleşmemiş. Bekleyip göreceğiz bu ittifakın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini. Biz BBP olarak hiçbir partiyle ittifak görüşmesi yapmadık. Kimseden bir teklif de gelmedi. MHP'den bir teklif gelirse bunu gerekli mercilerde istişare ederiz. Eğer ittifaktan ülkemizin, milletimizin menfaatine bir sonuç çıkacağını düşünürsek değerlendiririz. Şu anda öyle bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

YALÇIN TOPÇU'NUN PARTİMİZLE İLGİSİ YOK

Mustafa Destici, seçim hükümetinde yer alan partisinin eski Genel Başkanı Yalçın Topçu'ya tepki gösterdi. Destici, Topçu'nun seçim kabinesinde bakan olmasıyla ilgili bir soru üzerine, “Bizim partiden geçmişte istifa etmiş bir kişiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Milletimiz şunu bilsin ki, adı geçen şahsın partimizle hiçbir ilgisi yoktur. Yapacağı tüm uygulamalar da kendisini ilgilendirir. Kendisini muhatap alıp da değerlendirme yapmam.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim