Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
 CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Anadolu Partisi Kurucusu ve Anadolu Partisi Genel Başkanı E.Ülker Tarhan'ın Başdanışmanlığını yapan Avni Kitapçı MHP'ye katıldı.

CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Anadolu Partisi Kurucusu ve Anadolu Partisi Genel Başkanı E.Ülker Tarhan'ın Başdanışmanlığını yapan Avni Kitapçı MHP'ye katıldı.

Seçimlere yaklaşılırken MHP'ye katılımlar sürüyor.  Yıllarca CHP'de siyaset yapan CHP'de gençlik kollarından İlçe Başkanlığına kadar bir dizi görevde bulunduktan sonra CHP'deki Kürtçü çizgiye itiraz ederek CHP'den ayrılan ve Emine Ülker Tarhan ile birlikte Anadolu Partisini kuran hukukçu Avni Kitapçı bugün MHP'ye katıldı. Bir süre önce MHP Genel Merkezini de ziyaret eden Avni Kitapçı ve arkadaşları bugün MHP İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ederek üyelik başvuru formunu imzaladılar.

MHP İstanbul Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonunun İstanbul genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında yürütülen görüşmeler sonucunda MHP’nin Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini savunan, Türk kimliğine sahip çıkan tek parti olduğunu söyleyen Avni Kitapçı MHP’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Uzun yıllar siyaset yaptığı CHP’de milli çizgideki arkadaşları ile birlikte  Kürtçü yapı ile mücadele ettiğini  söyleyen Kitapçı Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin tamamen Kürtçülerin hakimiyetine geçmesinden sonra buna tepki olarak CHP’den istifa ederek Emine Ülker Tarhan ile birlikte Anadolu Partisini kurduklarını ama burada da Kürtçülüğü savunanların Genel Başkan Emine Ülker Tarhan’ın etrafını sarması ile Anadolu Partisinden ayrıldığını ifade etti.

Uzun süredir MHP’sini takip ettiğini ve Bahçeli’nin politikalarını çok beğendiğini söyleyen Avni Kitapçı CHP içinde Kılıçdaroğlu’nun izlediği siyaseten rahatsız çok sayıda insan olduğunu Kılıçdaroğlu ve kadrolarının Cumhuriyete ve Atatürk’e düşmanlık duyduğunu söyledi. MHP İstanbul İl Başkanlığının kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti de belirten Avni Kitapçı 1 Kasım seçimlerinde Türk kimliğine sahip çıkan MHP’de bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Avni Kitapçı’nın üyelik formunu dolduran MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Müjdat Öztürk Avni Bey gibi Atatürk’e, Cumhuriyete, Türk Milletine sevgi duyan çok sayıda vatandaşımız olduğunu biliyoruz. Son dönemde PKK’lılara sempati ile bakan, anadilde eğitime destek veren bu CHP’den rahatsız olan CHP’li vatandaşlarımızı MHP’ye bekliyoruz dedi. MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Yaşar Alçiçek ve Birol Gür’de Avni Kitapçı’yı MHP’li yapan üye formuna imza koyanlar arasındaydı.


Editör: TE Bilisim