Peygamber Efendimize ve kutsallarımıza yaptığı saldırılarla gündeme gelen ODA TV çırpındıkça batıyor. Bugün sitesinde manşete taşıdığı Aydınlık yazarları Sabahattin Önkibar ve Rıza Zelyut'u gerçek Müslümanlar' olarak tanımlayan Oda TV'nin bu yazarlardan Rıza Zelyut için daha önce FETÖ'cü diye haber hazırladığı ortaya çıktı.

ODA TV'nin ‘gerçek Müslümanı' FETÖ'cü!

Peygamber Efendimize ve kutsallarımıza yaptığı alçakça saldırılarla gündeme gelen ODA TV, gelen tepkiler üzerine kendine destekçi diye Aydınlık yazarları Sabahattin Önkibar ve Rıza Zelyut'u seçti. Önkibar ve Zelyut'un yazılarını sitesine taşıyan Oda TV başlık olarak da ‘Gerçek Müslümanlar olarak haykırıyoruz. Hepimiz Oda TV'yiz' başlığını seçti. Oysa balık hafızalı Oda TV'nin hesaba katmadığı bir şey vardı ki o da Rıza Zelyut hakkında daha önce hazırladıkları haberlerde Zelyut'un FETÖ'ye yaptığı övgüleri sıralayarak Zelyut'un FETÖ'cü olduğunu ifşa etmesi oldu.

ODA TV: ZELYUT'UN FETHULLAH GÜLEN ÖVGÜLERİ

Oda TV 11.11.2016 tarihinde hazırladığı ‘İşte Aydınlık yazarı Zelyut'un Fethullah Gülen övgüleri' başlıklı haberinde Aydınlık yazarı Rıza Zelyut'un 2011 yılında Fethullah Gülen'e övgüler dizdiğini ifşa etmişti. ODA TV hazırladığı haberinde şunları söylüyordu; “Ergenekon operasyonlarının üzerinden 4 yıl geçmiş, Aydınlıkçılar tutuklu, Odatv kadroları hapiste! Bir avuç gazeteci bu davaların Cemaat komplosu olduğunu haykırıyor. Peki, Rıza Zelyut Türkiye bu haldeyken, 27 Haziran 2011 tarihinde Güneş gazetesindeki köşesinde ne yazmıştı? Yazısının başlığı “En büyük milliyetçi Fethullah Hoca”. Bakın ne diyor Zelyut yazısında: “Bakıldığında Fethullah Gülen'in ve onun topluluğunun (Orası artık bir cemaat olmanın da ötesine geçmiştir) Türk Milleti'nin kimliğinin yaşatılması ve geleceğe aktarılması açısından öneli bir hareketi yıllardır yürüttüklerini görmektesiniz. Bu hareketin başlangıcını uluslararası nitelikte kurulan okullar oluşturmuştur.” Bununla da kalmıyor. “Şimdi Türkçe Olimpiyatları düzenletiyor Sayın Gülen. Bu seneki olimpiyatlar Türkiye'nin birçok şehrinde sergilendi. Bu etkinlikler; anadilimize olan ilgiyi kuvvetlendiriyor” diyor Zelyut ve ekliyor: “Sayın Gülen; Türkçe Olimpiyatları için gönderdiği mesajında demiş ki: ‘Türkçe'yi güzel kullanmamak milli günahtır.' Sadece bu cümle bile onun gerçek bir milliyetçi olduğunu gösteriyor.” Yazısını ise şöyle bitiriyor bugünün Aydınlık yazarı Rıza Zelyut: “Artık en basit görgü kurallarını bile dillendiremez hale gelen şu Türkiye'de, Fethullah Gülen'in yürüttüğü Türkçe hamlesi; gerçekten de önemlidir. Bu yüzden de biz onu en büyük milliyetçi ilan ediyoruz. Güneydoğu'da Gülenci kuruluşlara yapılan saldırıların altında bu gerçek yatıyor olmasın?” Tekrar hatırlatalım; Rıza Zelyut bu satırları 2011 yılında yazdı. Yani Zelyut'un “Gülen'in ödülünü iade ettim” diye iddia ettiği zamandan 14 yıl sonra… Arşiv affetmiyor!”

Evet, gerçekten bu sefer arşiv ODA TV'yi de affetmedi…

Türkiye yağışlı ve soğuk havanın etkisine girecek

Türkiye yağışlı ve soğuk havanın etkisine girecek

İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...

Türkiye yağışlı ve soğuk havanın etkisine girecek

Editör: TE Bilisim