YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Sancaktepe'de, cinnet getirdiği için 11 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdüğü iddia edilen kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Cinayet zanlısı kadının buradaki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Olay, Nur Yolu Nimet Sokak Numara 5'teki 3 katlı binanın en üst katında dairede meydana gelmişti. İddialara göre; daha önce iki defa evlilik yaptığı öğrenilen S. Kılınç, eşinin boşanmak istemesi nedeniyle bunalıma girdi. Bir anda cinnet getiren öfkeli kadın, 11 yaşındaki oğlu Hüseyin Kılınç'ın başına baltayla vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı kadın daha sonra ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Gürültü üzerine eve gelen komşuları korkunç manzara ile karşılaştı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Yaşadığı belirlenen S. Kılınç hastaneye kaldırıldı. Oğlu Hüseyin Kılınç'ın cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Hastanede tedavisi tamamlanan zanlı, gözaltına alınarak Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Burada sorgulanan kadın Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Bu sırada içinde balta olduğu tahmin edilen delil torbası da polis aracına konuldu. Cinayet zanlısı anne çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim