Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Bitlis Özel Reşat Kazancı İlk ve Ortaokulu öğrencileri arasında en iyi kardan adam ve en iyi heykel yarışması düzenlendi.

Okulun bahçesinde düzenlenen yarışmada, öğrenciler en iyi kardan adamı ve en güzel kardan heykeli yapmak için birbirleriyle yarıştı. Bu yıl ilk defa düzenlenen ve önümüzdeki yıllarda da geleneksel olarak düzenlenmeye devam edecek yarışmaya öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin yoğun bir çaba göstererek marifetlerini sergiledikleri yarışma neticesinde birbirinden başarılı ve güzel çalışmalar ortaya kondu. Sıcak içecek ve çiğ köfte ikramının da yapıldığı etkinlikte öğrencilerin motivasyonu artırılmış oldu. Etkinlik boyunca veliler de öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları fotoğrafladı. Yarışmada öğrencilerin yapmış olduğu dev kaplumbağa, balina, gemi, mevlâna, şato ve peri bacaları gibi heykeller ilgi çekti.

Yapılan etkinlikle öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artırılmasının amaçlandığını belirten okul müdürü Nazdar Giriş, "Her yıl kayak etkinliklerimiz oluyordu. Bu yıl da kardan heykel yarışması düzenlemeye karar verdik. Öğrencilerimiz çok eğlendiler. Birbirinden ilginç kardan heykeller yaptılar. Katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Editör: TE Bilisim