İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Erzurum'un Dumlu beldesindeki ilköğretim okulu öğrencileri, karnelerini Vali Sebahattin Öztürk'ün elinden aldı. Öğrenciler karne sevincini okul bahçesinde kar topu oynayarak yaşadı.


Erzurum il genelinde 702 okulda eğitim gören 170 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Yarıyıl tatili nedeniyle Vali Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ile Dumlu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı. Vali Öztürk, okul girişinde ana sınıfı öğrencileri tarafından çiçekle karşılandı. Sınıfları ziyaret eden Öztürk, öğrencilere karne ve hediye dağıttı.

Karne töreni sonrasında öğrenciler okul bahçesine çıkarak kar üzerinde koşup, kartopu oynadı. Bir ellerinde karne diğer ellerinde kar topu tutan öğrenciler sömestre tatiline çıkmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ise il genelinde 170 bin öğrencinin yarıyıl tatiline girdiğini söyledi. Bilge, ailelerin çocuklarını karnelerindeki kırık notlar nedeniyle başka öğrencilerle mukayese etmemesini isterken, öğrencilerin de tatilde bolca kitap okumalarını istedi.

Editör: TE Bilisim