DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Bursa Valisi Şahabettin Harput, İstiklal İlköğretim Okulu'nda öğrencilere karne dağıttı. Öğrenciler ise karne törenin sonunda Vali Şahabettin Harput'a sürpriz yaparak karne verdi.

    Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisedeki yaklaşık 16 milyon öğrenci bugün karne sevinci yaşadı. 2012-2013 öğretim ve eğitim yılının ilk dönemi sona ererken, Bursa’da 530 bin öğrenci karnelerini alarak 15 günlük tatile çıktı.

    Tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da karne dağıtım töreni düzenlendi. İstiklal İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput başta olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve veliler katıldı.

    Öğrencilere karnelerini veren Vali Şahabettin Harput, sınıfları dolaşarak karne dağıttı. Öğrenciler ise Vali Harput’a ise sürpriz yaparak 24 saat üzerinden 100 puanlık karne verdi. Bursa için yoğun mesai harcayan Harput’a bunun için puan konusunda cömert davranan öğrenciler, törende bulunanların da takdirini kazandı. Bunun üzerine büyük şaşkınlık yaşayan Vali Harput ise "Bana torpil yapmışlar" diyerek espri yapması gülüşmelere neden oldu. Karne töreninin hayırlara vesile olmasını dileyen Harput, öğrencilere güçlü olmalarını tavsiye etti.

    Güçlü olmak için de çok çalışmak gerektiğini aktaran Vali Harput, öğrencilerden ikin dönem daha çok çalışmalarını istedi. Karnesi iyi olanları kutlayan Vali Şahabettin Harput, zayıf olan öğrencilerin ise üzülmeden ikinci dönem çok çalışıp kırıklarını düzelteceklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim