Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Kahramanmaraş'ın Doğan kasabasında bulunan ilkokulda görev yapan öğretmenler, geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndü. Öğretmenleri taşıyan otomobile bir kamyon Elbistan-Çoğulhan karayolunda arkadan çarptı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

        Serhan Öztürk'ün (30) kullandığı 46 D 0891 plakalı otomobille mesai arkadaşları Yakup Cücük (34) ve Nevzat Balcı (53)’yı da alarak ilçe merkezinden görev yaptıkları Doğanköy İlkokulu’na doğru yola çıktı. Termik yolunun Çatova köyü civarına geldiklerinde öğretmenlerin bulunduğu otomobile arkadan Necdet Arslan’ın kullandığı 46 1343 plakalı kamyon çarptı. Çarpma sonrasında hurda yığınına dönen otomobildeki 3 öğretmen araç içinde sıkıştı.

        Yoldan geçenlerin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis'e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de araçta olası bir gaz sızıntısı ve yangın ihtimaline karşı önlem aldı.

        Kazada yaralanan öğretmenlerden Serhan Öztürk, Elbistan Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Malatya’ya sevk edildi. Diğer öğretmenlerin ise tedavisine Elbistan’da devam edilirken kamyon sürücüsü de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim