Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
İstanbul ve Kocaeli'nde girdikleri işyerlerindeki çelik kasaları çalan 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 1 oksijen tüpü, 1 piknik tüpü, 1 balta, 2 levye, 2 boru anahtarı, 1 kerpeten, 2 tornavida, 1 falçata, 1 beyzbol sopası ele geçirildi.

Kocaeli polisi, İstanbul ve Kocaeli'nde girdikleri iş yerlerindeki çelik kasaları özel yöntemlerle ve oksijen kaynağı ile açarak içinden silah, para, çek ve senetleri alan hırsızların peşine düştü. Yapılan çalışmalarda şüpheli şahısların İstanbul'dan kiraladıkları ve kendilerine ait araç ile Kocaeli'ne gelerek hırsızlık yaptıkları belirlendi. Çalışmalar tamamlanınca Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için harekete geçti. İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir işyerinden hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen U.S. S.K. Y.E. A.C. ve A.K isimli şahıslar kullanmakta oldukları araç ile kaçmak istedikleri esnada, Seka Tüneli içerisinde yakalandı. Şüphelilerin üst ve araçlarında yapılan aramalarda, işyerinden çaldıkları silah, fişeğin yanı sıra hırsızlık olayı esnasında kullandıkları 1 adet oksijen tüpü, 1 adet piknik tüpü, 1 adet balta, 2 adet levye, 2 adet boru anahtarı, 1 adet kerpeten, 2 adet tornavida, 1 adet falçata, 1 adet beyzbol sopası ele geçirildi.

Hırsızlık yapılan iş yeri çevresinde yapılan araştırma neticesinde şüpheli şahısların iş yerinden çalarak yaklaşık 100 metre uzaklıkta dağılmış vaziyette attıkları güvenlik kamerası kayıt cihazı bulundu. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Editör: TE Bilisim