Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
Kayseri'de, Adana ve Bingöl'den getirdikleri uyuşturucu maddeleri okul önlerinde ve üniversite içerisinde satan şebeke çökertildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcıları ile uyuşturucu madde bulunduran, naklini yapan, kullanan ve ticaretini yapan kişilere yönelik operasyon yaptı.

        Adana ve Bingöl illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Kayseri’ye getirerek genellikle Sahabiye, Battalgazi, Keykubat ve Gevhernesibe mahalleleri civarında, okul önlerinde ve ayrıca üniversite öğrencilerine satan şahıslar belirlendi. Bunun üzerine polis uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcıları S.K., M.K., Ö.Ç., H.K., İ.L., E.A. ve M.A. ile ilgili çalışmalar başlatıldı.

        Şahıslardan S.K., M.K., H.K., İ.L. ve E.A. isimli şahısların Bingöl ilinden temin ettikleri yüklü miktardaki uyuşturucu maddeleri şehre getirecekleri bilgisine de ulaşan polis, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda yol kontrolü yaptı. Kontrolde iki farklı araçta E.A. ve M.K., S.K., H.P. ve İ.L. adlı şahıslar yakalandı. Araçlardan birinin bagajında yapılan aramalarda 8 kilogram 150 gram esrar maddesi ele geçirildi.

        Diğer 9 ayrı operasyonda ise 16 kişi 156 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandı. Olayla ilgili polisin incelemesini sürdürdüğü ve yakalanan şahısların adliyeye çıkartıldıkları bildirildi.

Editör: TE Bilisim