Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören yaklaşık 16 milyon öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı. Karneleri alan öğrencilerin kimi üzülürken, kimi de sevindi.

    2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün sona erdi. 17 Eylül 2012'de başlayan eğitim-öğretim yılına 15 günlük aranın ardından 11 Şubat’ta devam edilecek. Öğrencilerin karne heyecanın paylaşmak isteyen Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve diğer protokol üyeleri Muratpaşa ilçesi Zeytinköy bölgesi olarak bilinen İnönü İlkokul ve Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı.

    Vali Altıparmak ve beraberindeki heyet okulda öğrencilerin klarnet, darbuka ve keman eşliğinde çaldığı müzikle karşılandı. Heyet daha sonra ilk olarak okul öncesi öğrencilerinin bulunduğu sınıfa geçerek burada, minik öğrencilerle sohbet edip hediye dağıttı. Minik öğrenciler, vali amcalarının elinde karne almanın heyecanını yaşadı. Altıparmak, daha sonra 5-B sınıfına geçerek burada öğrencilerle sohbet edip, yarıyıl tatilinde kitap okumalarını önerdi. Öğrenciler daha sonra karneleri Altıparmak’ın elinden aldı.

    Karne sevinci yaşayan öğrenciler, dikkatle notlarını inceledi. Öğrenciler, 2 hafta sürecek tatil öncesinde birbirlerine sarılarak okuldan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim