İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Balıkesir'in Edremit ilçesinde zeytin işçilerini taşıyan kamyonet köy yolunda karşısına çıkan kamyonun yol vermemesi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampolde sürüklendikten sonra çamura saplandı. Ölümden dönen 12 zeytin işçisi kazanın şokunu bir süre atamadı.

Edremit’in Çıkrıkçı köyü yakınlarında zeytin toplamaya giden zeytin işçileri iş bitimi M.A. isimli kamyonet sürücüsünün kullandığı 10 LR 436 plakalı kamyonete bindi. İş bitimi evlerine gitmek üzere yola çıkan kamyonet Çıkrıkçı köyü ile Edremit ilçesi arasındaki yolda karşılarına çıkan kamyonun yol vermemesi üzerine yolda sıkışan kamyonet sürücüsü M.A. direksiyonun hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu. Çamura batarak yan yatan kamyonetin kasasında burunları bile kanamayan tarım işçileri üzerlerindeki şoku atlatmadan kamyonetten indi.

Çamura batan kamyonet ise kaza yerine çağrılan traktörle kurtarılırken zeytin işçileri de başka araçlarla evlerine gitti.
Editör: TE Bilisim