Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Şişli’de, hız yaptığı için otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybettiği öne sürülen 27 yaşındaki Murat Özdemir, kaza yaptı. Özdemir'in hayatını kaybettiği kaza yerinden geçen ve gözyaşlarını tutamayan bir kadın, "Bizim de evladımız var. Yarım saat geç gitsen ne olacak?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kaza, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 55 JD 204 plakalı Murat Özdemir yönetimindeki otomobil aşırı, iddiaya göre hız ve dikkatsizlik sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra yol kenarındaki kaldırımı aşıp beton direğe çarptı. Özdemir yönetimindeki araç, kaza sırasında yaklaşık iki metre havalandı. Araç hurdaya döndü.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Özdemir, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazaya karışan otomobilin başka bir araç tarafından sıkıştırıldığını ve bu nedenle kaza yaptığını söyleyen Murat İpek, aracın aşırı süratli olduğunu iddia etti.

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE ANLATTI: BEN DE ANNEYİM

Bu arada, olay yerinden geçen bir kadın ise, kazayı gözyaşları içerisinde anlattı. Kendisinin de bir anne olduğunu ifade eden kadın, “Çok üzüldüm. Bu çocuğun da ailesi var. Yarım saat geç gitse ne olacak?" ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim