Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Şanlıurfa'da, 7 yıl önce kanserden ölen babasına ölünceye kadar bakan Mustafa Hamamcı (42) şimdi de yatalak annesine bakıyor. Annesi Emine Kurma’nın 20 yıldır rahatsız olduğunu, 9 yıldır da yatağa bağımlı olduğunu dile getiren Hamamcı, Anneler Günü'nde tek dileğinin annesinin sağlığına kavuşmasını istedi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde 2 göz odalı bir evde kirada oturan Hamamcı, kendi hayatını annesine adadığını ve bu yüzden de hiç evlenmediğini söyledi. Hayatta tek varlığının annesi olduğunu belirten Hamamcı, devletin verdiği 880 TL bakıcı maaşıyla evin ve annesinin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştığını belirterek, şunları kaydetti: “Gün içerisinde her saat başı anneme su veriyorum. Tek başıma günde 4 sefer bezini değiştiriyorum. Çok zorlanıyorum ama o benim annemdir, kutsaldır. Almış olduğumuz bu para ile annemin hiçbir ihtiyacını karşılayamıyorum. Annemin ayda 2 bin lira masrafı var. 2 yıldır evimizin kirasını veremiyorum. Valimiz İzzetin Küçük ve Eyyübiye Kaymakamımızdan Allah razı olsun. Bize bir miktar yardım ettiler ancak bu bize yetersiz. Ben annemi tedavi ettirmek istiyorum. Annem her gün gözümün önünde ölüme gidiyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Hamamcı, "Bize yardımcı olun. Allah derdi vermişse muhakkak dermanını da verecektir. Tek bir dileğim var o da annemin sağlığına kavuşmasıdır. Annem benim baş tacımdır. Ben onsuz yaşamak istemiyorum.” diye konuştu.

"BÖBREĞİMİ BİLE SATMAYI DÜŞÜNDÜM"

Annesine bakabildiği için şükrettiğini anlatan Hamamcı, “Annem için böbreğimi satacaktım. Maddi durumum yok. Olsa annemi dünyanın öbür ucuna götürürdüm. 9 yıldır bir yere çıkamıyorum. Annem ile birlikte aynı odanın içerisinde 24 saat geçiyorum. Komşularım zaman zaman bana yemek getiriyorlar. Onların desteği ile annemin saçlarını yıkıyorum. Saçlarına kına sürüyorum.” dedi.

"Ben Her Şeyimi Anneme Adamışım"

Evlatlara seslenen Hamamcı, “Huzurevleri, anne ve babalarımızla doldu. Annelerinize, babalarınıza sahip çıkın. Onları huzurevlerine yerleştirmeyin. Annemiz, babamız bizlere çok kutsaldır. Onlar bizim misafirlerimizdir. Anneler Günü, sadece bugün değil her gün olsun. Annem beni zor şartlarda büyüttü ve şimdi sıra bende. Son nefesine kadar annemin yanında olacağım. Ben her şeyimi anneme adamışım. Annemin bir saçının teli benim için tüm dünyanın servetine değer. Cennet, annelerin ayakları altındadır.” diye ifade etti.




Cihan

Editör: TE Bilisim