Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Ataşehir'de, aralarında husumet bulunan 2 kişinin sokakta karşılaşması kanlı bitti. Omuz atma meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi ayağından vuruldu.

Olay, saat 14.30 sularında Yenisahra Köprüsü yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, daha önce aynı iş yerinde çalışan Vahap Bayram (23) ve Bülent Karınca'nın (24) arası bilinmeyen bir nedenle açıldı. Zaman zaman aralarında tartışma çıkan şahıslar yolda karşılaşınca Bülent Karınca, Vahap Bayram'a omuz attı. Sokak ortasında kavgaya tutuşan zanlılardan Bülent Karınca, belindeki silahı çekerek Bayram'a ateş etti. Ancak silah tutukluluk yapınca amacına ulaşamayan Karınca, Bayram'ı bir süre kovaladı. Çevredeki bir iş yerine sığınan Vahap Bayram'ı takip eden öfkeli zanlı, zorla dışarıya çıkararak herkesin gözleri önünde ayağından silahla vurdu. Bülent Karınca, daha sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sol ayağından vurulan Bayram, sağlık ekipleri tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bayram, "Yolda yürüyordum. Bana omuz atınca, 'niye yapıyorsun' dedim. Belinden silahı çıkartarak ateş etti. Ayağımdan vuruldum." dedi.

Bir görgü tanığı ise Bülent Karınca'nın Bayram'ı uzun süre kovaladığını, silahının tutukluluk yapmasına rağmen bırakmadığını söyledi.

Editör: TE Bilisim