İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
 Hatay önceki gece inanılmaz bir cinayete sahne oldu. Mustafa Türkan isimli kişi, yolcu olarak bindiği otobüsün ön kapısından inmek isteyince otobüs şoförü Semir B. karşı çıktı. Mustafa Türkan ile şoför Semir B. arasında kavga çıkarken, şoför bıçaklanarak öldürüldü. O anlarda otobüsün güvenlik kamerası ise kayıttaydı.

Olay, önceki akşam Gündüz Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kent içinde yolcu taşımacılığı yapan Semir B. yönetimindeki özel halk otobüsü, durağa yanaştı. Ön kapıya gelen Mustafa Türkan, buradan inmek istedi. Semir B. ise yolcuların arka kapıdan inmesi gerektiğini, ön kapıdan yeni yolcuların araca bindiğini söyledi. Ancak Türkan, "Ben istediğim kapıdan inerim" diyerek uyarıyı dikkate almadı.

Çıkan tartışma kısa sürede alevlenince Mustafa Türkan, sürücüyü tokatladı. Yolcuların tepki göstermesi üzerine Türkan, bu kez üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek vatandaşları tehdit etti, ardından da Semir B.’yi bıçakladı. Semir B.’nin de bıçak çektiğini fark eden Türkan, sürücüyü 2 kez daha bıçaklayıp otobüsten inerek kaçtı.

Yolcuların gözleri önünde yaşanan olayın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Semir B., götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen cinayetin ardından yakalanan şüpheli Mustafa Türkan, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. 1 çocuk babası olan Semir B.’nin cenazesi ise merkez Alazı Köyü'nde toprağa verildi.

İşte güvenlik kamerasına yansıyan o anlar

Editör: TE Bilisim