Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Zonguldak'ta 7 hırsızlık olayına karışan 2 gençten birisi, motosikleti çaldıktan sonra kendisini görüntüleyen güvenlik kamerasına el salladı.

        Kent merkezinde otomobil, motosiklet ve iş yerinden hırsızlık olaylarına karışan S.E.(19) ile suça sürüklediği H.E(17), polis tarafından gözaltına alındı. Polis, yaptığı incelemede zanlıların bir otomobil hırsızlığı, bir motosiklet hırsızlığı, 3 iş yerinden hırsızlık ve 2 oto hırsızlığına teşebbüs suçlarına karıştığını belirledi.

        S.E. ve amcaoğlu H.E, motosiklet çaldıkları son olayda yakayı ele verdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde S.E. ve H.E, motosikleti kent merkezindeki arka sokağa getiriyor. Daha sonra motosikleti çalıştırmak isteyen zanlılar, başarılı olamıyor. Motosikleti çalıştıramayınca binanın kenarına oturup düşünen zanlılardan biri, güvenlik kamerasına el sallıyor. Bu arada gözüne kestirdikleri bir otomobili ise düz kontak yaparak çalıştıramadıkları için hırsızlık olayından vazgeçtikleri görülüyor.

        Polis tarafından Zonguldak Adliyesi'ne çıkarılan zanlılardan S.E. tutuklanırken, suça sürüklenen H.E'nin denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim