Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
 Ülkü Ocakları, Amerika'da sözde Ermeni soykırımı gösterilerinde Ermenilerin elinden Türk bayrağını alarak yakılmasını engelleyen Onur Nal'a plaket verdi.

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Amerika'da sözde Ermeni soykırımı gösterilerinde Ermenilerin elinden Türk bayrağını alarak yakılmasını engelleyen Onur Nal'a plaket verdi. Onur Nal, Ermenilerin elinden aldığı Türk bayrağını ise vakfa hediye etti.

"DİNİMİZE VE DİLİMİZE KİMSE DİL UZATAMAZ"

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nda düzenlenen programa Onur Nal'ın yanı sıra MHP Milletvekili Zihni Açba, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, MHP milletvekili adayları MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Onur Nal, "O gün orada kim olursa olsun benim yaptığımı yapardı. Nereden geldiğimizi unutmadık. Nerede olursak olalım, nerede yaşarsak yaşayalım ne vatanımıza ne bayrağımıza ne dinimize ne dilimize kimse dil uzatamaz. O günlerde Ülkü Ocakları genel başkanımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanımız bana sahip çıktılar ve her zaman destek verdiler." dedi.

"BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKAN..."

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Süleyman Kalk ise içerisinde bulundukları karanlık ve kasvetli günleri aşmanın, aydınlık yarınlara ulaşmanın tek yolunun bayrak ve vatan sevgisiyle bezenmiş gerçek iman sahibi gençler yetiştirmek olduğunu ifade etti. "Bayrak namustur, bayrak şereftir, bayrak vatandır. Bayrak gelecek nesillere bırakacağımız şanlı mirasımızdır" diyen Kalk, şunları kaydetti: "Bayrak aşkıyla yanmayan bir Türk genci düşünülemez. Amerika'da sözde Ermeni soykırımı protestoları yapılırken Türk bayrağına yapılan çirkin saldırı sonrası duyarsız kalmayarak göstericinin elinden alan ve bayrağımızı yere düşürmeyen Hendek Ülkü Ocaklarımızın yetiştirdiği Onur Nal'a teşekkür ediyorum."

"BAYRAK ÜLKEDE PAS PAS EDİLİYOR"

MHP İl Başkanı Levent Bülbül de Nal'a teşekkürlerini sunarak, "Amerika'da bir Türk evladı çıktı, orada Türk düşmanlarının yapmaya çalıştığı şeye 'dur' dedi. Karşısındaki kalabalığa, gücüne ve vatanından ne kadar uzakta olduğuna bakmaksızın bunu yaptı. Ancak bugün memleket, kendi vatanı içerisinde Türk bayrağının yerlerde pas pas edildiği bir gündeyiz. Memleket böyle bir dönemi yaşıyor. Allah bu milletin içerisine düştüğü zilletten kurtulmayı, onu bu şekilde şuurlandırarak, mücadele ederek, milleti bu kara günlerden çıkarmayı nasip etsin. Bu iş sandıkta bitmezse nerede biteceği belli değil. Yarın Türkiye'yi çok ciddi bir hesaplaşma bekliyor. Eğer biz doğru tavrı göstermezsek, şuurla hareket etmezsek memleketin ve milletin geleceği tehlikede. Türk milletine gerçekleri anlatacağız. Türk milletinin geleceği için, dantelli kefenliler mücadele veremez. Türk milletinin geleceği için üzerinde kefeni olmayan, nerede ne şekilde olursa olsun vatan için canını feda etmeye razı olanlar, Allah'ın izniyle bunu gerçekleştirecekler." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Kalk, Nal'a teşekkür plaketi verdi, Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti. Onur Nal da Amerika'daki gösterilerde Ermenilerin elinden aldığı bayrağı vakfa verdi.
Editör: TE Bilisim