En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Uşaklı Tevfik Yılmaz'ın organlarıyla şifa bulan beş kişi, babaevinde biraraya geldi. Yılmaz'ın yüzü, korneası, karaciğeri, kalbi ve böbreklerinin nakledildiği hastalar, annesi Emine Yılmaz'ı ziyaret etti. Merhum Yılmaz, 8 Mayıs 2012 tarihinde intihar girişiminde bulunmuş, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşmişti.

Tevfik Yılmaz için okunacak Mevlid için Turan Çolak, Ali Fidan, Cansu Akkuş, İrfan Geveze, Murat Akın’ın babası Bayram Akın ve kalp nakli yapıldıktan sonra vefat eden Ayşegül Uyar’ın babası Mehmet Uyar Uşak’a geldi. Oğlunun yüzünü, nakledilen Çolak'ta gören acılı anne Yılmaz, sarılarak öptü, yüzünü ve saçlarını okşadı. Emine Hanım, “Aynı oğlum. Bir insan bu kadar mı benzer? Daha önce telefonla konuşmuştuk, ilk defa karşı karşıya geliyoruz. Zaten oğlumun organlarının nakledildiği herkesle görüşüyoruz, büyük bir aile olduk. Rabbim benden bir evlat aldı ama beş evlat verdi.” dedi.

Aileyle ilk defa örüşen Turan Çolak da yaşadığı mutluluğu ifade etti. Heyecanlı olduğunu belirterek, "Benim için çok büyük bir şey. Daha önce telefonla konuşmuştum aileyle, ilk defa geliyorum. Ailenin yanına geldikten sonra daha çok mutlu oldum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim