İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Şanlıurfa’da PKK'ya gönderildiği belirtilen silahlar için düzenlenen iki ayrı operasyonda bazıları toprağa gömülü bazıları da araçta ele geçirildi.

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı, silah kaçakçılarınca PKK’ya silah gönderildiği bilgisini aldı. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda 11 uzun namlulu silah ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Jandarmadan operasyonla ilgili yapılan açıklamada, "Akçakale ilçesi Kepezli Mahallesi Uzunyol mevkiinde S.Y.’ye ait tarla içerisinde yapılan aramada terör örgütüne gönderilmek üzere toprağa gömülü 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 3 G-1 piyade tüfeği, 3 G-1 piyade tüfeği şarjörü ele geçirildi. Ceylanpınar ilçesi Aşağıdurmuş Mahallesi mülki sınırları içerisinde bulunan Mardin-Kızıltepe karayolunda ise A.K. isimli şahıs kendine ait araç ile Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerinden tedarik ettiği silahları bölücü terör örgütüne götürmek üzere iken aracı ile yol kontrol ve arama noktasında durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada 5 Kalaşnikof piyade tüfeği, bir SHE makinalı tabanca, bu silahlara ait 7 şarjör ele geçirilmiştir." denildi. Her iki operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim