Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Eskişehir Pilot Binbaşı Ali Tekin ilköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Şeyma Demirtaş (9), doğuştan gelen ortopedik engeline rağmen başarısıyla herkesin takdirini topluyor. Enerjisi ve sempatikliği ile sınıf arkadaşları tarafından çok sevilen Şeyma, ileride doktor olmak istiyor.

Okula her gün tekerlekli sandalyesi ile gidip gelen minik Şeyma'nın en büyük destekçileri ise sınıf arkadaşları. Şeyma'ya her konuda yardımcı olan arkadaşları kitaplarını taşımaktan ihtiyaçlarını karşılamaya varana dek her konuda ona yardımcı oluyor.

Okumayı ve öğrenmeyi çok sevdiğini söyleyen Şeyma, “ Derslerim iyi. Arkadaşlarım beni seviyor. Bende onları seviyorum. Mutluyum. Tatilde ders çalışacağım, dinleneceğim ve kitap okuyacağım. İleride de doktor ve ya öğretmen olmak istiyorum.” diye konuştu.

Şeyma’nın sınıf Öğretmeni Nuran Doğru da, Şeyma’nın sınıfta çok mutlu olduğunu belirterek, “İlk birinci sınıfa başladığında tedirgindi. Sonra zamanla bu tedirginliğini attı. Çünkü arkadaşları ona farklı biri olduğunu hissettirmiyor. Çok mutlu. Çocuklar onunla oturmak için birbiriyle yarışıyor.”ifadelerini kullandı.

Şeyma’nın annesi Siber Demirtaş ise kızının derslerindeki başarısının bu sene daha da iyi olduğunu belirtti. Anne Demirtaş, “Bunda öğretmeninin çok büyük etkisi var. Arkadaşlarının ona yaklaşımı çok güzel. Hiçbir sıkıntı yaşamadık okul ortamında.” dedi.


Editör: TE Bilisim