Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Osmaniye Adliyesi önünde toplanan vatandaşlar, 14 Aralık'ta özgür medyaya yönelik operasyonu protesto etmek için yağmura rağmen demokrasi nöbetine devam etti.

Haksız ve hukuksuz gözaltıların başkalarına yapılmaması için bu nöbeti tuttuklarını belirten Av. Yusuf Gelen, "Birileri demokrasi ve hukukun dışına çıkarak, savunduğu değerlerden dolayı bazı masum insanları linç edilmek istemekteler. Bizler de demokratik haklarımız çerçevesinde, yapılanların yanlış olduğunu söylemeye devam edeceğiz. Biz burada yalnızca gözaltına alınan masumlara yapılanların yanlış olduğunu söyleyerek, ülkemizin demokrasiden ve hukuktan uzaklaşmasının yanlış olduğunu söyleyerek tüm halkımız için demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz." dedi.

Öğle saatlerinde yağan yağmura da aldırış etmeyen demokrasi savunucuları, Kur'ân ve Cevşen okuduktan sonra, 'Herkes sussa Zaman susmaz', 'Demokrasiden dönüş yok', 'Medyaya darbe kabul edilemez' sloganları attı. Av. Gelen'in, yağmura rağmen gelmelerine sebep oldukları için polislerden özür dilemesi grup tarafından uzun süre alkışlandı.

Editör: TE Bilisim