Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otelin hamam sauna bölümünde yangın çıktı. Yangın nedeniyle oteldeki müşteriler tahliye edilirken sauna kısmında kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Karagözler Mahallesi 28. Sokak'ta bulunan Ahmet Zeki Acar'a ait otelin hamam sauna kısmında henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Otelin zemin katında çıkan yangın nedeniyle otelin tamamı kısa sürede duman içinde kaldı. Otelde bulunan müşteriler otel yönetimi tarafından boşaltılarak tahliye edilirken olay yerine İtfaiye ekipleri geldi. Yangına müdahale eden ekipler otelin zemin katında bulunan saunaya ulaşmakta zorlandı. Sauna duvarlarında delikler açarak yangına müdahale etmeye çalışan ekipler yaklaşık 45 dakika boyunca saunaya girmeye çalıştı. İçerideki dumanın azalması ile gaz maskesi ile içeri girmeyi başaran ekipler içeride kimse olup olmadığını araştırdı. Yapılan incelemede hamam sauna kısmında müşteri olmadığı tespit edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını tamamen söndürmesinin ardından polis olay yeri ekipleri otelde incelemelerde bulundu.

Otel sahibi Ahmet Zeki Acar, yangın sırasında otelde olmadığını ve yangının sauna kısmından başladığını söyledi. Yangın haberini alır almaz itfaiye ekiplerine haber verdiklerini belirten Acar, oteldeki müşterilerin yangından hemen sonra personel tarafından tahliye edildiğini açıkladı.

Otelin hamam ve sauna kısmını işeten Hulisi Özmekik de yangının çıkış nedeni olarak kazan dairesini tahmin ettiklerini söyledi. Dumanların kısa sürede büyüdüğünü ve hemen içerideki personeli dışarı çıkardıklarını anlatan Özmekik, yangının çıkış sebebini itfaiye raporundan sonra öğreneceklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim