Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Bahçelievler'de bir halk otobüsünün çarptığı kazazedeye çevredeki bilinçsiz vatandaşlar müdahale edince istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Yabancı uyruklu olan ve kendisinin doktor olduğunu söyleyen alkollü bir kişi, yaralının kafasını yere çarptı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Yenibosna Kuleli Kavşağı'nda meydana geldi. 34 FZ 8638 plakalı halk otobüsü, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Abdullah Avcı isimli bir vatandaşa çarptı. Yere savrulan Abdullah Avcı ağır yaralandı. Yoldan geçen vatandaşlar yaralı şahsın başına toplandı. Aralarında sağlık çalışanı olduğu iddia edilen bir bayan ile vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Şahsın yerinden bilinçsiz bir şekilde kaldırılmasını istemeyen bayan, yaralıya müdahaleyi engelledi. Bazı vatandaşlar ise yaralının hareket ettirilmesi gerektiğini ifade etti.

'DOKTOR' OLDUĞU İDDİASINDAKİ KİŞİ YARALININ KAFASINI ÇARPTI

Yaralanan şahıs için bir süre ambulansın gelmesi beklendi. Ambulansın bir türlü gelmemesi üzerine yerde yatan yaralıya vatandaşlar müdahale etmek istedi. Bu sırada sarhoş olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir kişi, doktor olduğunu savunarak yaralıya müdahale etmek istedi. Yaralıyı kolundan tutarak sert bir şekilde çeviren şahıs, Abdullah Avcı'nın başını sert zemine çarptı. Vatandaşlar duruma büyük tepki gösterdi. Bir müddet yaralının başında bekleyen 'doktor', şahsın göğsünü açarak eliyle kalbinin atıp atmadığını kontrol etti. Bu şahıs da vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

YARALININ TAKMA DİŞLERİ ÇIKARILDI

Olay yerinden geçen başka bir kadın ise yaralı şahsın takma dişlerini çıkararak rahat nefes almasını sağladı. Sağlık çalışanı olduğu iddia edilen bayan, ambulans gelene kadar yaralının başından ayrılmadı. Uzun bekleyişin ardından olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıyı Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazadan geriye vatandaşlar arasındaki ilginç diyaloglar ve yabancı uyruklu şahsın müdahalesi akılda kaldı.

Editör: TE Bilisim