İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Erzincan'ın Refahiye ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu TIR'daki oto lastiklerinin içine gizlenen 31 bin 610 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Refahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Erzincan-Sivas Karayolu üzerinde önlem aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği personelinin de görev aldığı çalışmada, Ö.M. idaresindeki
41 plakalı araç ve dorsesinde arama yapıldı. Ekipler, TIR'da yaptıkları aramada, otomobil lastikleri arasına gizlenmiş 18 çuval içinde toplam 31 bin 610 paket kaçak sigara buldu.
    
        Kaçak sigaralara el konulurken, sürücü Ö.M. ile yanında bulunan N.E.Ç. ve S.G. adlı şahıslar hakkında '4733 Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilatı ve Görevleri Hakkındaki Kanun'a muhalefet ve '5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet' suçlarından yasal işlem yapıldı.

Editör: TE Bilisim