En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
İnsan hayatında en kritik an dünya hayatının bitip ve ahiret yolculuğunun başladığında artık hüküm tarihe fani ve ebedi alem için yine yüce Allah’a aittir.

İnsan olmanın istisnalar dışında müşterek kültüründe ölüye taziye geleneği vardır. Kaldı ki dünyanın gelmiş geçmiş en özel milleti olan Türk milleti için kader sayılabilecek durumlarda ideolojik siyasi içtimai duruş gösteren özel insanlar vardır.

İşte Ülkücüler son 50 yıla damgasını vuran ve aslında binlerce yıllık milli hafıza ve ortak aklın gerektirdiği milli duruş ve asil isyanın kutup yıldızı, kan, çile, ter, emekle yoğrulmuş, feda oluşla yazılan destanın adı Ülkücülüktür…

İşte böyle bir kader kavşağında ortaya çıkan Ozan Arif Şirin bir camianın konuşan dili, kalkan sancağı, “durun kalabalıklar” diyen dili, duyan kulağı ve Türk milletinin efsane dünya markası, Ülkücülüğün teori ve pratiğini hayata geçiren mihenk taşlarından biri, efsane lider Başbuğ Türkeş’in yakınında bulunmuş adeta hareketin hafızası olmuştur.

Söylediği yanık milli Türküler aslında ata sözü gibi yaşanmışlıkları ifade edip dillendiren, zifiri karanlıkta milyonlara yol gösteren, feryadı dünyanın her tarafında yankılanan mazlum Türklere umut olmuş, direnç, moral ve hayat kaynağı olmuş, yarınlarda başvurulacak çok önemli fikri kaynak, saf temiz pınardır.

Bu kaynaktan kana kana içen milyonlarca genç Ülkücü oldu.

Milletini, devletini, Türkçeyi, bayrağını, Ezanı sevdirdi.

Milliyetçi ideolojik duruşun omurgası oldu. Siyaset farklılıktır bazen aile içi de olsa farklılıklar doğaldır, tarihte ve güne ait bunun örnekleri çoktur.

İşte bu noktada iletişim dili Ozan’ın geleneksel sivri incitici olarak algılanan aslında insan olmanın gerektirdiği yaratılıştan gelen Allah’ın verdiği farklı bakış tam anlaşılamamıştır.

Bu konuda haklı haksız tartışmasının hiç kimseye faydası yoktur.

Ozan söylenmesi gerekeni söylemiş, siyasette haklı, haksız tartışılan tavrını koymuş artık hükmün adresi belli…

Buradan yeni polemik, kutuplaşma, gerginlik, küskünlük çıkarmanın hiç kimseye faydası yoktur.

Biz bu necip millete Ülkücü Milliyetçi Harekete hizmet eden samimi herkesi baş tacı ediyoruz.

Bunun gereği olarak Samsun’da Ozanımızı göz yaşları İle uğurladık.

Sevenlerine Ülkücü Milliyetçi Harekete ve Türk milletine baş sağlığı diliyoruz!

Gönül orada olması gerekenleri de görmek isterdi!..

Ozan’ın bu hakkıdır ama bu tartışma yapılıyor. Yastığa konan her başın empatisi vicdanların sesi iç çekmek ve gözyaşıdır. Bunu duyuyoruz oraya gelen gelemeyen herkes yastadır. Bu vefa Ozanın hakkı bedel ödeyenlere karşı ideolojik yükümlülüktür.

Artık rahmet minnet saygı zamanıdır.

Yolun açık menzilin mübarek olsun.

Ozanım komşun Başbuğ, şehitler ve Efendimiz (s.a.v) olsun!  Nur içinde yat!

Ailesinin sevenlerinin ve Türk milletinin baş sağ olsun.

Çağın Dede Korkut’u, Atsız Atanın Ülküdaşı Ülkücülerin ve Türk milletinin ozanı Türkülerinle hep yaşayacak fikirlerinle yeniden doğacağız.

Allah rahmet eylesin

17.02.2019

Editör: TE Bilisim