İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 Geçtiğimiz hafta Olağanüstü kongre taleplerine destek açıklaması yaparak teşkilatlarda heyacan yaratan İstanbul'un 7 İlçe Başkanına ünlü halk Ozanı Ozan Arif'ten destek geldi.

Ozan Arif resmi facebook hesabından paylaştığı mesajda "Eğer İstanbul anlar ve anlatmayı kafasına korsa,Anadolu anlamaya çoktaaaan hazır." ifadelerine yer verdi.

Ozan Arif, "DARISI DİĞER MESULİYET SAHİPLERİNE!" başlıklı mesajında, basın açıklamasını yeni yıl curcunasına heba olmasını istemediği için tekrar paylaşmak istediğini belirtti.

İşte Ozan Arif'in Mesajı:

DARISI DİĞER MESULİYET SAHİPLERİNE!

Ben her zaman diyorum...
Eğer İstanbul anlar ve anlatmayı kafasına korsa,
Anadolu anlamaya çoktaaaan hazır...

Ve nihayet İstanbul'dan İşin vahametini anlamış... 
İşin önemini çözmüş, görevinin şuurunda, 
mesuliyetinin son derece farkında, 
7 Yürek, 
7 İlçe Başkanı çıktı... 30 Aralık 2015'te bir basın açıklaması yaptı...
Bu basın toplantısının Yeni yıl curcunasıyla heba olmasını istemediğim için, sizinle burada tekrar paylaşmak istiyorum.
Açıklamaları o kadar net, o kadar sözü yormadan, 
ve o kadar feraset dolu ki;
Benim sözü uzatmama hiç gerek bırakmıyor!

Buyurun önce haberi, 
sonra açıklamayı bir kez daha okuyalım...
............................
Basın toplantısında 
Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu, 
Fatih İlçe Başkanı Ali Dinçer Çolak, 
Çekmeköy İlçe Başkanı Yücel Coşkun, 
Başakşehir İlçe Başkanı Celaleddin Aykol, 
Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür, 
Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir 
Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul hazır bulundu.

147 delegesi ile olağanüstü kurultay yolunda en önemli faktör olarak görülen İstanbul’dan gelen bu açıklamanın sürece katılımı hızlandırması beklenirken, gözler bugüne kadarki tavrıyla olağanüstü kurultay taleplerine soğuk bakan MHP Genel Merkezine çevrildi.
...........................
İşte O Açıklama:

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul İlçe Başkanları olarak; 
Başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere, Genel merkezimizin değerli yöneticilerine ve Ülkücü Kamuoyuna seslenmek istiyoruz…

Ülkemizin hali apaçık ortadadır.

Milliyetçi Hareket Partisinin durduğu noktanın doğruluğu da apaçık ortadadır.

Ancak durduğu yerin doğruluğuna rağmen, sevdalısı olduğu bu milletten gördüğü karşılık da maalesef yine apaçık ortadadır.

Davamız doğru, partimiz doğru ve bu millet bizim milletimiz olduğuna göre, istediğimiz karşılığı alamıyorsak kendimizden başlayarak tartışmamız gereken noktalar olduğu açıktır.

Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak 1 Kasım seçimlerinin ardından başlayan kendi içimizdeki tartışmayı bitirebileceğimiz yer bellidir. "Ali İmran suresi"nde emrolunduğu gibi çözüm meşverettedir, istişarededir, fikir alış verişindedir, ortak akıldadır. 
Çözüm 7 Haziran seçimleri ile 1 Kasım seçimleri arasında kaybettiğimiz 2 milyon oyun sebeplerini bütün şeffaflığıyla tartışma, kararlar alma ve gereğini yapmadadır.

Sorunu bastırmak, yokmuş gibi davranmak, halının altına süpürmek daha büyük sorunlar doğuracaktır.

Bu tartışmaların yapılacağı yer kapalı kapılar ardı değil tam tersi Ülkücü iradenin tecelli edeceği kurultay zeminidir.

Yine bu zemin: bundan sonra nasıl bir Milliyetçi Hareket Partisi görmek istediğimizi ifade edeceğimiz, proje, kadro ve fikirlerin konuşulacağı ortamımız olmalıdır.

Bu kurultayın ardından kimsenin söyleyecek sözü kalmamalı, bütün kardeşler kucaklaşıp, helalleşip hedefe doğru azimle hep birlikte yürümelidir.

İşte bu samimi duygu ve düşüncelerle, herhangi bir genel başkan adayı önermeden, sadece endişelerimizi ümide çevirecek bir ortam arayışıyla, Genel Başkanımızdan olağanüstü kurultay kararı almasını talep ediyoruz.

Süreç hepimizin gözleri önünde cereyan ediyor. Tartışma büyüyor. Olağanüstü kurultay için gereken imzanın toplanacağı açık bir şekilde görünüyor.

Bu şekilde ilerleyecek bir sürecin kimseye istediği huzuru vermeyeceği, partimizi başarıya taşımayacağı hepimizin malumu.

Öyleyse en makulü bu kurultayın, imza, hukuk, ve kayyum tartışmalarıyla telafisi çok zor sonuçlar doğurmadan Genel Başkanımızın hep güvendiği Ülkücü iradeye müracat edilerek sonlandırılmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Olağanüstü Buyük Kurultayımızın toplanması yönündeki irademizi Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul ilçe başkanları olarak kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz.

Ne dersiniz haksız mıyım?
Başka söze gerek var mı?
Darısı diğer ilçe başkanlarımızın, diğer İl başkanlarımızın,
Ocaklarımızın, Ocak başkanlarımızın, Belediye Başkanlarımızın ve hatta Millet Vekillerimizin başına diyelim!

Hiç kimse bazılarını susuyorlar diye, konuşmaktan aciz sanmasın!
Anlamak istemeyenler,
Anlamaya mecbur kalacaklar!
Editör: TE Bilisim