Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Kayseri’de özel hareket polis memuru, yaptığı yağlı boya resim çalışmalarının sergisini açtı. Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde açılan sergide 15 tablo yer aldı.

    Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Özel Hareket Şubesi’nde polis memuru olan Cengiz Sarıkaya, en son yaptığı 15 yağlı boya resimlerinden oluşan sergisini açtı. Sergi açılışını Kayseri Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Dinç yaptı. Cengiz Sarıkaya’yı çalışmasından dolayı kutlayan Dinç, “Polislik mesleği çok zor. Her zaman suç önleme ya da suçluyu yakalama çalışması yapıyor. Ancak birçok meslektaşımız gibi Cengiz Sarıkaya’da farklı bir çalışması ile sergi açtı. Resim yapan arkadaşımız polisin sadece suçları önlemede değil sanatsal anlamda da etkinliği ve faaliyetleri olduğunu gösterdi. Bu sergiyi açmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

    Cengiz Sarıkaya, daha sonra tablolar hakkında sergiyi gezenlere bilgi verdi. Sarıkaya’yı sergi açılışında meslektaşları yalnız bırakmadı. Kayseri’de eğitim gören Afrika’nın farklı ülkelerinden öğrencilerde sergiyi gezdi ve özel hareket polis memurları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim