Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
İzmir ve Diyarbakır'da düzenlenen eşzamanlı uyuşturucu operasyonu, kameralara yansıdı. Özel Harekât ekiplerinin katıldığı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaları sonucunda harekete geçti. Merkez ve Menemen ilçesiyle Diyarbakır’da, uyuşturucu ticareti yapan kişiler kameralarla takip edildikten sonra operasyon için düğmeye basıldı. Önceden belirlenen adreslere şafak vaktinde düzenlenen operasyonda, 18 kişi gözaltına alındı. Ayrıca 35 kilo 345 gr. esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet el yapımı tabanca, 14 adet fişek, 1 adet tüfek ve buna ait fişekler, "meşe" tabir edilen ve esrar maddesi imalatında kullanılan jelatinler ele geçirildi. Köpeklerle yapılan aramalarda ise plastik şişe ve çöplerin içine gizlenmiş, tek içimlik hazırlanan meşe esrarlar bulundu.

Narkotik Büro Amirliği ekipleri, daha önce yine uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak Menemen ve il merkezinde düzenledikleri operasyonda 30 kişiyi gözaltına almış, bunlardan 15’i mahkemece tutuklanmıştı. Ayrıca 62 kilo 414 gr. esrar maddesi 241 adet uyuşturucu hap ve 10 adet "fişek" tabir edilen esrar maddesi ele geçirilmişti.

Editör: TE Bilisim