İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Eyüp’te park halindeki 5 araç, kimliği belirsiz kişilerce yakılmak istendi. Durumu erken fark eden vatandaşların müdahalesiyle araçlardaki yangın büyümeden söndürüldü. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Karadolap Mahallesi Güney Sokak’ta saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz kişiler, park halinde bulunan 5 araca benzin döküp ateşe verdi. Sokaktan geçmekte olan vatandaşların durumu fark etmesi üzerine şahıslar olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis sevk edildi. Mahalle sakinleri de evlerinden kovalarla su taşıyarak yanan araçlara müdahale etti. Araçlardaki alevler, vatandaşlar ve itfaiyenin çalışması sonucu büyümeden söndürüldü. Yakılmak istenen 5 araçta maddi hasar oluştu.

Görgü tanıkları sokaktan kaçan şüpheli 3 kişiyi gördüklerini aktardı. Vatandaşlar, araçların yandığını görünce durumu polis ve itfaiyeye bildirdiklerini söyledi. Olay yerinde inceleme yapan polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı. Cihan

Editör: TE Bilisim