Eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma festivalde CHP'li başkanlara penaltı atacak.

CHP, kamuoyunun tanıdığı ve sevdiği sanatçı ve sporcularla yerel yönetimler festivaline hazırlanıyor. Festival kapsamında hem yerel yönetim projeleri tanıtılacak hem de renkli etkinlikler gerçekleştirilecek.

450 PROJE GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

CHP, nüfusü 100 binin üzerinde olan kentlerin aktif olarak katılacağı Proje festivaline hazırlanıyor. İstanbul'da 29 Mayıs'ta başlayacak olan festivalde beş gün boyunca toplam 450 proje "görücüye çıkacak". CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı festival 2 Haziran'a kadar devam edecek. Festivalin bazı bölümlerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

ÇILGIN PROJE DE MASADA

Festivalde, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde çarpıcı projelerin tanıtımı yapılacak. Hükümetin uygulamaya koyduğu Kentsel Dönüşüm Projesi, kadın ve yerel yaşam, engelli sorunları, sağlıkta yerel yapılanma, altyapı hizmetleri ve arıtma tesisleri gibi pek çok konudaki proje, görücüye çıkacak. CHP festivalinde, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği AK Parti'nin 'Kanal İstanbul' projesini ise Montrö Boğazlar Sözleşmesi çerçevesinde masaya yatıracak. Kanal İstanbul Projesi bilimsel bir pespektifle hukuki çerçevede uzmanlar tarafından ele alınacak.


Vatan'ın haberine göre
 festivalin en renkli bölümünde ise eski Beşiktaş'lı Fransız futbolcu Pascal Nouma yer alacak. Taraftarın kendisi için yazdığı "Fransa'da doğdu Beşiktaş'lı oldu, helal olsun sana" tezahüratıyla bilinen Pascal Nouma, CHP'li başkanlara penaltı atışı atacak, vatandaşlarla etkinliklerde buluşacak. Etkinliklerde tanınmış bazı sanatçılar da konser verecek.

Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!

Editör: TE Bilisim