Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım! Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım!
Hatay’ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen patlamada Mahmut Koç, en yakın arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Türkiye’yi sarsan saldırı anında olay yerinde olan Hataylı Mahmut Koç, bir anda patlamanın olduğunu ve neye uğradıklarını şaşırdığını söyledi. Suriye’den boş tüp getiren ve Reyhanlı’da doldurduktan sonra muhaliflere satan ve evinin geçimini bu yolla kazanan Mahmut Koç (19), günde ortalama 50 ile 100 TL arasında kazanç elde ettiğini ifade etti.

Cilvegözü Sınır Kapısı'na sık sık gelerek tüp satışı yapan Koç, yine tüp getirdiği esnada patlama meydana geldiğini söyledi. Yaşadığı dehşet anlarını kameralara anlatan Koç, saldırıyı geçekleştiren aracın kırmızı ve Suriye plakalı olduğunu ve araçta üç kişi olduğunu belirtti. Siyah montlu olan kişilerin ikisinin Suriye, birinin ise Türkiye tarafına kaçtığını öne süren Mahmut Koç, “Ben de o sırada olay yerindeydim. En yakın arkadaşlarım Hasan Dağ, İbrahim Yalçınkaya ve Ali Sille hayatlarını kaybettiler. Ben de kolumdan yaralandım.” dedi.

Editör: TE Bilisim