Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Erzurum'un Pazaryolu Kaymakamlığı, 75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda (YİBO) eğitim gören yaklaşık 600 öğrenciye hediye olarak kışlık giysi ve ayakkabı dağıttı.

Pazaryolu Kaymakamı Taner Tengir, ilköğretim öğrencilerine bot ve mont jesti yaptı. Kaymakam Tengir, paket içerisinde 75. Yıl YİBO'daki 557 öğrenciye kışlık bot ve mont hediye etti. Kaymakam Tengir, hediyeleşmenin toplumda birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini söyledi. Öğrencilerin gönüllerini almak, motivasyonlarını artırmak amacıyla öğrencilere hediye dağıttıklarına değinen Kaymakam, "Bu ve buna benzer hediyeleşmeler bana büyük mutluluk veriyor. Hediye verdiğimiz, küçük, şirin çocuklar, öğrenci söz konusu olunca hediyeleşmek daha güzel bir anlam kazanıyor. Öğrencilerin daha iyi şartlar altında, huzurlu ve başarılı olmaları adına her türlü desteği vermeye Kaymakamlık olarak devam edeceğiz. Özellikle derslerinde başarılı olan öğrencilere ayrıca sürpriz hediyelerimiz olacak." dedi.

Okul Müdiresi Nuray Çağıl, hediyeleşmenin sünnet olduğuna vurgu yaparak,"“Hediyeleşmek, hediye vermek almak Peygamber sünnetidir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim