Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Diyarbakır’da çeşitli tarihlerde 3 petrol istasyonu ile 1 kuyumcuyu soyan 3 kişiden 2’si yakalandı. Firari olan şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada; “Diyarbakır il merkezinde meydana gelen silahlı soygun olaylarının aydınlatılması ve çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 27.04.2016 tarihinde 6 ayrı adrese operasyon düzenlemiştir.

Operasyonda yapılan aramalarda; 1 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 43 adet fişek, 35 gr esrar maddesi, 0,85 gr eroin maddesi, 22 adet cep telefonu (Çalıntı olduğu değerlendirilen), 2 adet tablet bilgisayar (Çalıntı olduğu değerlendirilen), 1 adet dizüstü bilgisayar (Çalıntı olduğu değerlendirilen) ele geçirilmiştir.

Yapılan operasyon ile; 3 petrol istasyonu ve 1 kuyumcuya yönelik olarak meydana gelen 4 ayrı nitelikli yağma (silahlı soygun) suçu aydınlatılmış olup, bahse konu suçları işleyen 3 şahıs tespit edilmiştir. Şahıslardan 2’si yakalanmış, haklarında adli işlem tesis edilmiş ve tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Firari olan şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.” denildi.Cihan

Editör: TE Bilisim