Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Hatay'ın Erzin ilçesinde kutlu doğum etkinliklerinde farklı bir uygulamaya imza atıldı. Erzin Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) organizesinde gerçekleşen etkinlikte dernek üyeleri ve yöneticiler, Peygamber Efendimiz'in (sas) seçtikleri bir hadisi şerifini (sözünü) ilçedeki bilboardlara astırdı.

Peygamber Efendimiz'in (sas) dünyaya teşrifinin 1442. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Erzin Genç İşadamları Derneği de Peygamber Efendimiz'e (sas) olan sevgi ve özlemi dile getirmek amacıyla güzel bir uygulamaya girişti. Dernek üyeleri ve bazı yöneticiler, peygamber sevgisini halka anlatabilmek amacıyla ilçedeki 50 bilboarda ilan verdi. İlanlarda Hz. Peygamber'in (sas) ümmetine yol gösteren hadisi şerifler yer alıyor. İlçenin değişik noktalarına asılan ilanlar, vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

ERGİAD Başkanı Ahmet Kürşat Yılmaz, amaçlarının, peygamber sevgisini halka aşılamak olduğunu söyledi. Yılmaz, ''Peygamberimizden (sas) kimse ayrı kalmasın, çocuklarımız ve insanlık Peygamberimizi (sas) tanısın. Allah, bir kudsi hadiste Peygamberimize (sas) atfen 'Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım' diyor. Peygamberimiz (sas) sadece çölü değil, sadece çöle dönmüş kalpleri değil, varlığıyla anlam katmış. Peygamberimiz (sas) Allah’ın elçisi ve bir insandı. Bütün insanlığa örnek olmuş yol göstermişti. Hz. Peygamberimizin (sas) bize ilettiği mesaj bütün insanlık için döne döne okunacak, ezberletilecek bir derstir. Hz. Peygamber (sas) bütün insanlık için yol gösterici rehber kılavuzdur. Bu sevgiyi halkımıza anlatabilmek istiyoruz. Bu sevgiyi çoğaltmak, paylaşmak istiyoruz.'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim