Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar ile Karşıyaka taraftarı arasında yaşanan referandum tartışması gündeme damga vurdu. Referandum sonrası Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, sosyal medya hesabından 'EVET doğru karar veren Türk halkına şükranlar' mesajını paylaştı.

Bunun üzerine Yaşar'a sosyal medyadan tepki yağdı. Karşıyakalı taraftarlar Yaşar'a 'evet' tepkisi gösterdi. Bunun üzerine Selim Yaşar, attığı mesajı silmek durumunda kaldı. Karşıyaka'nın basketbol kulübüne de sponsor olan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, atılan mesajlardan sonra 'sponsorluğu da yeniden gözden geçirmek gerekli' yazdı.

hayircilarin-boykotu-yasar-holding-i-korkuttu-275462-1.

Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!

Yapılan bu yazışmalar sonrası Yaşar Holding'e karşı büyük tepkiler oluşmaya başladı. Yüzlerce kişi Twitter'da #PinarUrunleriBoykot başlığı altında tweet attı. Atılan tweetlerde bundan sonra Pınar ürünlerini alınmayacağı ve boykot edileceği belirtildi.

ÖZÜR GELDİ, TEPKİLER DİNMEDİ


Boykotun yayılması üzerine geri adım atan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, "Karşıyaka'lı Spor Camiasından Özür Dilerim ben kimseyi kırmak istemem ve herkesin kararına saygılıyım" diyerek geri adım attı ve özür diledi.

Ancak Yaşar'ın özrü tepkileri dindirmedi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Editör: TE Bilisim