PKK (HDP) ile muhatap ya da ittifak zehirli kanlı yılanla çuvala girmektir.

Kazanılan koltuk yerin dibine batsın.

Küresel çetelerin kanlı maşası ülkelerin dizayn sopası BOP siyonist kırbacı PKK (HDP) gibi terör örgütlerini muhatap almaya yıllarca itiraz ettik.

Kandan beslenme iftirasına uğradık. “Terörle müzakere değil mücadele edilir” dedik.

Oslo, İmralı, Kandil, Dolmabahçe süreçleri 29 Ekim günü Barzani şovu ile irkildik.

Bugün seçimlerin ana tartışma kutuplaşma siyasi malzemesi ülkenin partiler üstü müşterek tavrı olmalı terör örgütünü bir etnik kesimin temsilcisi yapmak AKP, CHP kim yaparsa yapsın ülkeye ihanettir.

Oradan gelen oy yerin dibine batsın.

Üç beş oy için Kürdü PKK (HDP) kucağına iten muhatap alan yılanla çuvala giren siyasi ahmaktır.

PKK (HDP) desteği ve oyu ile koltuk elde etmektense şehitlerin yolunda nefer hamal olmak en büyük şereftir.

Kanlı katiller ile siyasi flört yapanlar her kim olursa olsun bir gün maskeleri inecektir.

Bu konu siyasi malzeme değil müşterek milli tavır olmalı hukuk adalet yasalar rafa değil işletilmeli bunu yapanlar yarın terör örgütlerini kullanan emperyalist küresel çetelere söylenecek hiç bir söz bulamaz körle yatan şaşı kalkar açılımdan kesin vaz geçildiğine dair iktidar ve muhalefetten net bir açıklama duyuldu mu?

Yarın tekrar açılım makasına geri dönülmemesinin buzdolabına konulan bölücü etnik açılım zehrinin barış kardeşlik diye maskelenip yeniden servis edilmeyeceğinin garantisi var mı?

Mesela: CHP bunu yapmayacağını kamu oyuna açıklayabilir mi?!

Üç beş koltuk hesabı uğruna teröristler ile fingirdeşenleri tarih ve Türk milleti asla affetmeyecektir.

Yazıklar olsun.

MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

HDP(PKK) medet uman Ermeni uzantısı asker polis bebek katillerini Kürdün temsilcisi yapanların pişmanlıkları kesin ve sonu felakettir.

Yıllarca halklara özgürlük deyip Kürtçülük yaptılar Türküm diyeni faşistlikle suçladılar.

Barış demokrasi deyip alçakça katliam yaptılar. Şimdi bu katiller siyasete balans ayarı verme peşinde olan sol sosyalist Marksist örgüt Kürtçülük yaparak ülkeyi bölmeye çalışıyor.

Bu katil sürüleri ile ancak son damla kan, son cana kadar mücadele şehitlere bu ülkenin tüm insanlarına namus borcumuzdur.

Kürt kardeşim ile uzaktan yakından alakası olmayanlara siyasi hesaplarla taviz vermek ülkenin geleceğine kurşun sıkmaktır ve bunun sonu yoktur.

Bu kanlı koltuk oyuncağı herkesin elinde patlar bu küresel siyonist etnik virüs üzerinden koltuk ikbal seçim kazanma düşüncesi huzur arayışı bitiş tükeniş ve sonu felakettir!

Özetle HDP(PKK) Kürdün değil, Siyonist Emperyalist kanlı maşadır tutanı da ülkeyi de yakar. Ülkenin eşit birinci sönüğü yurttaşı olmayıp küresel çetelerin uzantısı kanlı katillerin oyuncağı olma oyununu Türk milleti Kürdüyle lazıyla bozacaktır asla asla ve asla bu alçak kalkışmaya izin vermeyeceğiz!

Editör: TE Bilisim