Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 Gaziantep’te düzenlenen operasyon ile yakalanan PKK’lı terörist, Türk-Kürt çatışması çıkarmak için MHP ve Ülkücü Ocakları’nda keşif yaptıklarını itiraf etti.

AMAÇLARI TÜRK-KÜRT ÇATIŞMASI ÇIKARMAK

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK tarafından teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın hayatından endişe edildiği ve haber alınamaması durumunda ülke genelinde eylemler düzenlenmesi talimatı verildiğini saptadı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekiplerin araştırmasında örgüt adına Gaziantep’te faaliyet gösteren Ümit Dalgın isimli kişinin kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, ekonomik değeri bulunan bina ve araçlara el yapımı patlayıcı ile saldırı, yasa dışı eylem ve güvenlik güçlerine silahlı saldırı hazırlığında olduğunu belirledi.

Düzenlenen operasyonla Ümit Dalgın 21 Eylül’de gözaltına alınırken, sorguya alınan terörist korkunç planı da itiraf etti. Ümit Dalgın, amaçlarının Türk-Kürt çatışması çıkararak Türkiye’yi kaosa sürüklemek olduğunu söyledi. Dalgın, saldırı düzenlemek için MHP İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları şubesinde keşif yaptıklarını itiraf  etti.

MOLOTOFLAR ÇIKTI
 
Yapılan araştırmanın ardından düzenlenen operasyonda Ümit Dalgın’ın gösterdiği yerlerde yapılan aramada, kullanıma hazır 37 molotof kokteyli, 13 molotof kokteyli yapımında kullanılan boş şişe, 3,5 litre molotof kokteyli yapımında kullanılan benzin, 22 yüz maskesi, 1 çift eldiven ve 1 örgütsel içerikli pankart  ele geçti.

(Kaynak: Siyasetcafe)



Editör: TE Bilisim